Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Barcelona – The Maker Movement in the Classroom

April 24, 2017

El consolat general dels Estats Units a Barcelona us convida a l’esmorzar – taula rodona

The Maker Movement in the Classroom

amb Sylvia Martínez, assessora principal al FabLearn de la Universitat d’Standford i coautora del llibre Invent to Learn: Tinkering, and Engineering in the Classroom, el dilluns 24 d’abril a les 9.30h al consolat general (Pg. Reina Elisenda 23).

***

La sessió, a porta tancada i per invitació, serà en anglès.

És imprescindible confirmar assistència abans del dijous 20 d’abril,

responent a aquest correu electrònic o per telèfon al 93 263 8260.

 

En cas de no poder assistir-hi, agrairem ens comuniqui si vol delegar la invitació en algú altre.

Per motius de seguretat, no és permesa l’entrada de telèfons mòbils ni aparells electrònics a l’edifici del consolat. Es podran deixar amb els guardes de seguretat a l’entrada.

Recomanem arribar uns 10 minuts abans de l’hora d’inici de la sessió.

***

Sylvia Martinez és assessora principal al FabLearn de la Universitat d’Standford i coautora d’Invent to Learn: Tinkering, and Engineering in the Classroom, un llibre que s’ha guanyat el sobrenom de «bíblia del Moviment Maker a les aules». Sylvia advoca per l’aprenentatge autèntic utilitzant principis i experiències pràctiques de disseny del món real. Reuneix exemples d’escoles diürnes actuals que utilitzen la tecnologia de manera autèntica amb les seves pròpies experiències del món real del treball en el desenvolupament de videojocs i de l’enginyeria aeroespacial. En els darrers 10 anys ha estat presidenta de la Yes Generation, una organització sense ànim de lucre que promou el lideratge dels estudiants a través de la tecnologia moderna. Sylvia Martinez és màster en Tecnologia Educativa per la Pepperdine University  i llicenciada en Enginyeria Elèctrica per l’UCLA.

Details

Date:
April 24, 2017
Event Category:
Event Tags: